Alle kan få en sponsor!

Motorsport Marketing er skabt af mig, Holger Wilcks, fordi jeg kører race selv og elsker motorsport. Derfor vil jeg gerne have, at endnu flere får øjnene op for alt det, som dansk racing kan. Vi skal have flere fans, flere tilskuere på lægterne og ikke mindst mere presse og flere sponsorer.

For vi kender det alle: Det er dyrt at køre race. Men i virkeligheden sidder hver eneste kører – uanset om vedkommende er amatør eller professionel – på en lille guldmine. For vi kan give sponsorer den opmærksomhed og de gode historier, der skal for at virksomheder kan få kontakt til helt nye kunder, muligheder og oplevelser.

Det kræver bare, at vi starter med os selv. For hvis du som kører ikke er synlig, hvad har du så at sælge til en sponsor?

I mit firma Motorsport Marketing skaber jeg resultater for kørere og teams gennem synlighed. Det gør jeg ved at give dem stærke onlineprofiler og skarpe sponsortilbud.

Du kan også få en sponsor. Tag første skridt nu og tilmeld dig Sponsormailen, som en gang om måneden giver dig gode råd og vejledning om sponsorater i din indbakke.

Skriv et svar