Startpakken til sponsorjagten

Det rigtige valg til det lille racingteam, der allerede har meget på plads og bare mangler at få et ordentligt og stærkt visitkort på nettet.

Række-4

4.995
ekskl. moms
  • Tilpasset website
  • Undervisning i sitet
  • Hosting og support

Website

Dit team får et website med nyheder, racekalender, sponsorsider og teampræsentation baseret på vores helt egen skabelon.

Undervisning

I lærer, hvordan i selv hurtigt og nemt kan tilføje sponsorer og lægge film og billeder fra raceweekenden op.

Service

Vi opdaterer løbende sikkerheden på sitet og hoster det på en beskyttet server, lige som vi tager os af domæneregistrering og andet.

Garanti for succes

Hvis du efter én sæson ikke har fået en eneste sponsor til teamet på trods af jeres synlighed og på trods af, at du har fulgt vores gode råd, får du hver en krone igen uden indvendinger.

Det med småt

Prisen på 4.995 kr. ekskl. moms er for design og efterfølgende drift i 12 måneder. Men websites skal løbende vedligeholdes, de skal hostes på en server, der koster penge, og der skal betales et årligt domænegebyr. Alt det tager vi os af til en fast lav abonnementspris på 99 kr. pr. måned ekskl. moms efter det første år.

Du og dit team ejer sitet, og I kan til hver en tid opsige abonnementet uden gebyrer, bindingsperioder eller bøvl og brok.