Alt du skal bruge

Med vores mest populære pakke får du alt, hvad du skal bruge til din sponsorjagt: Et website, logo, synlighed og et stærkt sponsortilbud.

Bokser-6

7.495
ekskl. moms
  • Tilpasset website
  • Undervisning i sitet
  • Hosting og support
  • Logo og visuel identitet
  • Sociale medier
  • Sponsortilbud

Website

Dit team får et website med nyheder, racekalender, sponsorsider og teampræsentation baseret på vores helt egen skabelon.

Undervisning

I lærer, hvordan i selv hurtigt og nemt kan tilføje sponsorer og lægge film og billeder fra raceweekenden op.

Service

Vi opdaterer løbende sikkerheden på sitet og hoster det på en beskyttet server, lige som vi tager os af domæneregistrering og andet.

Image

I får et logo og farver og skrifttyper, der passer til jeres team og skiller jer ud fra konkurrenterne på banen.

Fans

Vi laver en konto til jer på Instagram, Facebook og YouTube. Alle tre bliver sat op med jeres logo og farver, så det passer til jeres team.

Tilbud

Få et professionelt udseende tilbud sæt indbydende op, som I kan sende til de sponsorer, I gerne vil have med ombord.

Garanti for succes

Hvis du efter én sæson ikke har fået en eneste sponsor til teamet på trods af jeres synlighed og på trods af, at du har fulgt vores gode råd, får du hver en krone igen uden indvendinger.

Det med småt

Prisen på 7.495 kr. ekskl. moms er for design og efterfølgende drift i 12 måneder. Men websites skal løbende vedligeholdes, de skal hostes på en server, der koster penge, og der skal betales et årligt domænegebyr. Alt det tager vi os af til en fast lav abonnementspris på 99 kr. pr. måned ekskl. moms efter det første år.

Du og dit team ejer sitet, og I kan til hver en tid opsige abonnementet uden gebyrer, bindingsperioder eller bøvl og brok.